Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли интерес към Alfa Romeo 155 4x4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли интерес към Alfa Romeo 155 4x4

Здравейте! Регистрирах се за да Ви попитам дали според Вас ще има интерес към Алфа 155 4х4, бензинов двигател, 2.0, кожен салон, климатроник - работещ- всичко си й работи. Караме я над 15 години, обаче вече не смогвам с разхода й. Иначе си е идеална. Рових се по разни страници, но дори не открих никъде такава. Зная, че са много малко такива автомобилите в БГ, но има ли смисъл според вас да я качвам за продажба и да ме ориентирате ако може за цена. Благодаря предварително!
    Last edited by Katjaa; d.m.y г., 13:26.

Цената е относително нещо. При всички случаи ще има интерес към колата. Пускай снимки да я видим.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Днес съм на работа, мога да кача най-рано утре. И все пак да ме ориентирате горе - долу.

Comment

ЯВНО СЪМ МНОГО ДАЛЕЧ В ЦЕНАТА. щЕ СЕ ОТКАЖА ОТ ПРОДАЖБА, ЗА БЕЗ ПАРИ НЕ МИ СЕ ДАВА.

Comment

Слагай една цена и качвай снимки. Какво означава, че си далеч от цената ?
          Аз лично не мога да кажа, каква може да бъде цената на даден автомобил особено без да съм го видял. Той може да струва 2 лв, може да струва и 200 лв.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

Пусни да я видим колата. Мисля ще има интерес.
            Поздрави.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Добре, благодаря. Днес мога само да кажа, че е червена на цвят, 197 кс, около 200 000 реални километри. Ние я имаме от 1998 година някъде, купихме я от наш приятел, който я е купувал от магазин. Забележките й са, че боята е напукана на места, по калниците и бронята. Правен й е основен ремонт преди години

Comment

Освен снимките, ако може ми пусни на ЛС каква цена би те удовлетворила за колата.
                Jet Black E46 M3
                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Колега и аз съм навит за Алфата пусни ми цена на лично и телефон,не е лошо и снимки да пуснеш.Винаги може да се разберем.
                  Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                  LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                  Alfa 75 2.0
                  EX

Comment

Незнам колежка ли е...колега ли е.....но май ви пуснаха муха ....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А защо не? 15 години и да няма 1 снимка
                      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Утре ще кача снимки, на работа съм до 9:00 часа утре сутрин, да видите муха ли е или по-скоро ПЧЕЛА

Comment

Между другото открих в целия нет само две обявени за продажба като моята, едната е в Рига , другата незнам къде беше - цени 4900 EUR, а другата забележете 8000 EUR

Comment

Интересно ми е с каква цена ще скочиш
                            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

И аз това се чудя, определено няма да я дам евтино като за стара кола, но все пак тук всички й знаем възможностите

Comment

Working...
                              X